Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007

e-Shovel

Νομιζω ολοι οσοι ασχολουνται με adsl θα ξερουν τις προσφορες της φορθνετ της 1/06 (περσι και φετος). Οι προσφορες αυτες ειναι βραχυπροθεσμα ζημιογονες για την εταιρια και δινονται με σκοπο την γρηγορη αυξηση του μεριδιου της εταιριας στην αγορα (υψηλη χρηματιστηριακη αποτίμηση και για να κλεισει κανενας μικρος παροχος).

Με τη περσινη προσφορα εγινε ενα μπαχαλο, διοτι η φορθνετ δεν διπλασιασε τους κατοχους αυτων των πακετων στα πλαισια του διπλασιασμου του ΟΤΕ. Σαν κλασσικο Ελληνικο επακολουθο, ακουστηκαν τρελες παπατζελες. Απο βρισιες, καταρες, χωσιματα μεχρι οτι μπορει να φανταστει κανεις. (Δε μπορω να καταλαβω γιατι βριζεις μια ιδιωτικη εταιρια. Αν δε σ'αρεσει σηκωνεσαι και φευγεις. Αν δεν μπορεις (ή δεν εχεις τα @@) να φυγεις, τοτε βριστη (βλ. ΟΤΕ)).

Σε σχετικο poll στο adslgr περιπου 4/5 κατοχοι της προσφορας τονιζαν οτι θα φυγουν, λογω ανισης μεταχειρισης με τους υπολοιπους συνδρομητες κτλ. Στην Ελλαδα θελουμε να εχουμε ιση μεταχειριση στις υπηρεσιες (γιατι μας τσουζει) και ανιση σ'αυτα που πληρωνουμε. (ειμαστε εξυπνος λαος εμεις, ας πληρωνει ο μ@λ@κ@ς ο απεναντι τα διπλασια).

Βεβαια τοτε που εγινε το poll, δεν υπηρχε ενημέρωση για τυχον καινουργια προσφορα της 1/06. Περνανε οι μερες, ολοι οι e-παναστατες θυμοντουσαν καλα τι βασανιστηρια περασαν με τη forthnet και ηταν ετοιμοι να την "κανουν". Βγαινει η προσφορα και ξαφνικα (καθώς δεν υπηρχε φτηνοτερη τιμη στην αγορα), ολοι οσοι φωναζαν τους προηγουμενους μηνες (ή σχεδον ολοι) μιμηθηκαν το αγαπημενο ελληνικο ζώο της οικογενειας Anatidae (πάπια). Ανανεωσαν.

Συμπέρασμα: Εκει που χεζουμε, τρωμε.

Πάρτε και ενα αρθράκι απο τους Όμηρους

Δεν υπάρχουν σχόλια: