Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Make Love, Not Warcraft

Οχι, δε θα αναφερθω στο καταπληκτικο επεισοδιο southpark. (Make Love, Not Warcraft s10e08 οσοι δε το εχετε δει και ξερετε τι ειναι το warcraft, κατεβάστε το υποχρεωτικα!) .

Σύμφωνα με όσα γράφει το joystiq.com, κινέζοι παιχτες warcraft, νικήτες ενός διαγωνισμού εταιριας περιφερειακων υπολογιστών θα μεταφερουν την ολυμπιακη δαδα στο ταξιδι που πραγματοποιει προς το Πεκινο!

Ελπιζω να γινει το ιδιο και με το GTA IV ;p

(Και μετα σφαζομαστε στην Ελλαδιτσα για το doping στον αθλητισμο.)

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

eυρετήριο φαρμάκων

http://www.ifet.gr/mpi/index.htm

To ηλεκτρονικό ευρετήριο φαρμάκων (eυρετήριο φαρμάκων) είναι έκδοση του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας & Τεχνολογίας και απευθύνεται σε ιατρούς, φαρμακοποιούς, επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας, καθώς και σε φοιτητές ιατρικών και φαρμακευτικών σχολών.

Το eυρετήριο φαρμάκων είναι ένα σημαντικό εργαλείο-βοήθημα και στοχεύει στην παροχή έγκυρης και σύγχρονης πληροφόρησης στους επαγγελματίες της υγείας για τη χρήση των φαρμακευτικών προϊόντων.

Περιέχει τα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα (Υπουργικές αποφάσεις Υ6α/43195, Υ6/75764, ΔΥΓ3/106769 και ΔΥΓ3α/Γ.Π71559), με πλήρη περιγραφικά χαρακτηριστικά και τιμές, ταξινομημένα σύμφωνα με τις οδηγίες του συστήματος ATC της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, καθώς επίσης και την πληροφορία του Εθνικού Συνταγολογίου για κάθε δραστική ουσία.

Το eυρετήριο φαρμάκων δεν είναι ένα στατικό προϊόν. Θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο του φαρμάκου (νέα φαρμακευτικά προϊόντα, αλλαγές τιμών, υπουργικές αποφάσεις) και θα ανανεώνεται άμεσα. Οι χρήστες του eυρετηρίου θα μπορούν εύκολα να αναβαθμίζουν την έκδοση του προγράμματος μέσω διαδικτύου.

Επίσης, το ΙΦΕΤ έχει δημιουργήσει Γραφείο Υποστήριξης στη διάθεση του κάθε χρήστη για την παροχή βοήθειας στη λειτουργία και την αναβάθμιση του eυρετηρίου.

Με την ελπίδα ότι το eυρετήριο φαρμάκων θα προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στον επιστήμονα της υγείας στο δύσκολο έργο της συνταγογράφησης, το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας & Τεχνολογίας θα συνεχίζει να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον ευαίσθητο χώρο της υγείας και αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.


Ετυχε να πεσει στα χερια μου το συγκεκριμενο προγραμμα.
Δυστυχως το cr@ck (του Patio μαλλον) ειχε ατελειες.
(εκτος οτι ζητουσε να σβησεις ασχετο αρχειο απο το pc, δεν ειχε αφαιρεθει ο ελεγχος του προγραμματος στα 20 λεπτα εκτελεσης).

Γιατι να κανουμε τη ζωη μας δυσκολη;
Ενα απλο .exe overwrite ειναι αρκετο.

Κατεβάστε το εδω μόνο εαν το έχετε αγοράσει ;)